25 Şubat 2016 Perşembe

Tribal Etnik Tarz

Şanına yakışan yaratıcı bir hamle; Tribal Etnik Tarz

Herkes az çok bilir bir dönem ve o dönemi anlatan bir tarz vardır. Büyüğünden, küçüğüne, bayanından, erkeğine herkes o tarza hitap eden giysiler kullanır. Fakat bu durum günümüzde etkisini yitirmeye başladı bir tarz dönemi biraz rafa kalktı. Artık herkesin kendine ait bir tarzı ve gününe uygun bir gardırobu var. Sabahın erken saatlerinde çıkılan bir doğa yürüyüşü ve kahvaltı için spor tarz, öğlene doğru yapılan bir brunch etkinliği için daha klasik-spor tarz. Dostlarla akşam yemeği için şık ve rahat kıyafetler tercih edilirken, aile büyükleri veya özel toplantılar için sofistike tarzın uygun olması gibi. Geçtiğimiz bir kaç yıldır böyle şanslı bir dönem geçiriyoruz. Tarzımızla kendimize bir kimlik yaratıyor ve ya her tarzı duruma uygun tercih edip moda ve trendlerin yakından takipçisi oluyoruz. Bu sezon sabırla kendi zamanın gelmesini bekleyen bir tarz ile tanıştık; Tribal Etnik Tarz

Bugünlerde Mango nun billboardlarını İstanbul' un her yerinde görmek mümkün. Nereye baksak Kendell Jenner' ın modelliğini yaptığı Tribal Etnik tarzı görüyoruz. Bu sezon birçok tasarımcının koleksiyonlarında yer edindi ve çeşitlenen modellerle rahatça kullanım alanı buldu. Peki, Tribal etnik tarz nedir, en önemlisi bu kadar göze hitap eden bir tarz nasıl kombinlenir?
tribal_ethnic_look_SS2016_SS16

Kabile Ruhuna Hoş Geldiniz

Doğadan ilham alan toprak renklerinin insanı kendine çektiği, camel, kum, hardal gibi renkler ile canlandığı ve iri ve rengarenk boncuklu ya da deri ve sert büyük objelerin kullanıldığı aksesuarların başımızı döndürdüğü bir döneme giriş.

Geçtiğimiz yazın modası kimonolarla kendini göstermeye başlamıştı, bir sezon önce de şal desen bluzlar dönemi sallamış, herkesin gardırobunda başköşeye yerleşmişti. Toprak tonları veya renkli giyimi seviyorsanız tam da size hitap eden bir tarz ile karşınızdayız. Bu kadar göze hitap eden, bol bol renk geçişleri ve desenler kullanılan bir tarzı baştan aşağı kullanmakta zorlanmamız normal. Sizlerde kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz parçaları modern modellerle ve aynı dokudaki kumaşlarla tamamlayabilirsiniz. Ceket giymeyi ne çok sevdiğimi herkes bilir, ister klasik isterseniz de spor olarak rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Tribal etnik tarzın en sevdiğim parçalarından birisi de mükemmel etnik desenli göreni bir daha baktıran, her parçayla da rahatlıkla uyum sağlayan ve size şıklık yarışında bayrağı devralmanızı sağlayan ceketleri. Basic modellerle kombinlendiğinde modern ve şık bir görüntüye sahip olmanız garanti. Tarzın çarpıcı aksesuarına fırsat vermeyi unutmayın, bu sezon oldukça revaçtalar. Klasik tek renk elbise veya tona ton kombinleri de bol bol etnik aksesuarlar ile zenginleştirebilir hiç kuşkusuz şehrin etnik ruhunu taşıyan yeni prensesi olabilirsiniz. İlham alabileceğiniz bir kaç görünüşü huzurlarınıza sunarım kızlar. Bu sezon bu modayı kaçırmayın ve başları döndürmeye hazır olun. Çünkü bu kız gerçek kıyafetin ne olduğunu iyi bilir.


tribal_spirit_SS2016

kendell jenner_mango_tribal_spirit

 
httpswww.instagram.compBBX3p1ZmJxxtaken-by=mango

tribal_ethnic_look_SS2016_SS16
tribal_spirit_SS2016

tribal_spirit_SS2016
tribal_ethnic_look_SS2016_SS16
tribal_ethnic_look_SS2016_SS16




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder