28 Eylül 2015 Pazartesi

Merhaba Sonbahar


Yağmurlu İstanbul pazartesisini gördüğümüzde hepimiz aynı şeyi mi düşündük? Benden kocaman bir HAYIR. Henüz sonbahara hazır değilim ama yağmurlu günler için gardırobumda şık bir kaç parçayı hep bulundururum. Bakalım yağmurlu günlerde de stilimizden ödün vermeden nasıl şık oluruz.


Yağmur Çizmeleri


Dünya devi İngiliz markası Hunter bize o kocaman renkli plastik görünümlü çizmelerle de şık olunabileceğini gösterdiğinden beri  hepimizin vazgeçilmezi oldu. Burberry'nin kısa yağmur botları ile de bir üst seviyeye geçtik. Yağmurdan korkmayın ve bu güzel yağmurlu ama ılık havada çizmelerinizin üzerine kısacık kot şortları giyip ıslak caddelere meydan okuyun.

hunter_yağmurluk_yağmurçizmesi_yağmur
Hunter
trenckot_hunter_yağmurluk
Hunter
hunter_yağmurluk_yağmurçizmesi_yağmur
Hunter
burberry_yağmurluk_yağmurçizmesi_yağmur
Burberry

burberry_yağmurluk_yağmurçizmesi_yağmur
Burbbery

 Trençkot


Hepimizin bizi uzun ve zayıf gösteren trençkotlarımız olmadan bir sonbahar düşünemeyiz. Peki kaçımız aslında trençkotun bayanlar değil de erkekler için üretildiğini bilir. 16. yüzyılın başlarında ingiliz askerleri tarafından siperlerde giyilen paltoya 1915' lerden itibaren "trençkot" ismi verilmiştir. Artık biz bayanların da vazgeçilmezi olmuştur. İnce kalem etek ve hafif salaş incecik bluzların üzerine geçirdiğiniz trençkotunuzu yağmura inat açık burun topuklularınızla kombinleyin.

2016-Burberry-Trençkotlar
                             
2016-Burberry-Trençkotlar
Burberry
2016-Burberry-Trençkotlar

Beyler Trençkotun size ne kadar çok yakıştığını yazmama gerek yok artık. 
2016-Burberry-Trençkotlar
Burberry

Birazda değişim zamanı Yağmurluk!

Artık bir çoğumuz yağmurluklara burun kıvırıyoruz. Diz boyu treçkotlar ve sert mizaçlı deri ceketlerimiz bizim için yeter de artar. Oysa doğru kombinlendiğinde yağmurlukların da mükemmel bir parça olduğunu unutmayalım. Henüz sonbahara hazır olmadığımı söylemiştim, bu kadar kapanmaya çok da gerek yok. İncecik elbiseler ya da ipek, şifon bluzlar ile kombinlenmiş kısa dar mini eteklerin üzerine alacağınız yağmurluklar sizi sezonda moda tanrıçası yapmaya yeter.  Hem zaten iddia sezonunda değil miyiz? O halde herkes gardırobunda yağmurluklara yer açsın. 

2015-Yağmurluk-Modelleri-kombinler
Miu-Miu-RTW-FW15-Paris-
Miu Miu_yağmurluk
2015-Yağmurluk-Modelleri
Parlak Yağmurluk
2015-Yağmurluk-Modelleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder