15 Şubat 2016 Pazartesi

Bahara İlk Bakış

Hoşgeldin 2016 

Kışa hazır olmadığımı söylemiştim ama bu kadar hazır olmadığımı açıkçası kendim de bilmiyordum. Çok uzun bir süre yayın yapmadım ve aradan mis gibi bir kış, kar tatili, Yılbaşı ve sevgililer günü geçti ve inanın kış korktuğum gibi değildi. Ilık bir kış geçirdik ne kadar tatmin olduğumu tahmin ediyorsunuzdur. Hadi şimdi bahara bir göz atalım neler olacak ve biz şimdiden kendimizi nelere hazırlamalıyız.

Jason Wu,

Jason Wu' ya ve tasarımlarına aşığım desem abartmış olmam. Fırfırlı elbiselerinizi ve volanlı eteklerinizi giyip şöyle bir sallayın da herkes ne kadar gösterişli olduğunuzu görsün der gibi bizi baştan aşağı tekrar yarattı. toprak tonları ve petrol yeşilinin ağırlıklı olduğu koleksiyonda şehrin her anına ayak uydura bileceğiniz bir parça bulabilirsiniz.

NYFW nyfw nyfwNYFW

NYFWNYFW

Givenchy

Riccardo Tisci new york moda haftasına Farkındalık yaratarak başladı. Tüm  koleksiyonu siyah, beyaz ve gece mavisinden hazırlayarak “Hayatta kaldığımız için çok şanslıyız” sloganıyla yola çıktı. 11 Eylül saldırısında hayatını kaybedenlere adadığı koleksiyon ölüm, yaşam ikilisinden ilham alıyor.Dantelin sıklıkla kullandığı koleksiyon hepimizin ayaklarını yerden kesen bir romantizmde. 
NYFW
NYFW
NYFW
 NYFW
NYFW
 NYFW

Diane von Furstenberg

Yine koleksiyonu ile bizleri kendine hayran bırakmayı başardı. Her bir parçayı satın almayı iple çekeceğiniz bir şov izledik. Rengarenk kıyafetlerin sergilendiği koleksiyonda, kelebek motifi yoğunluktaydı. En çok beğendiğim ve hepimizin giymek için sabırsızlandığı parça Kendall Jenner' in taşıdığı beyaz, gayet iddialı, altın rengi kelebek figürünün olduğu elbiseydi. Hayallerimi süslemeye şimdiden başladı. Beğeneceğiniz bir kaç parçayı sunmaktan keyif duyarım.

nyfw NYFW
NYFWNYFW
NYFWNYFW

Tommy Hilfiger 

 Hayran kaldığım defilelerden biri daha. Rengarenk bir koleksiyon. Kırmızı, turuncu ve sarının ağırlıkla kullanıldığı koleksiyon Bob Marley' den esinlenilmiş. Bana biraz Afrikayı da çağrıştırdığını söylemek isterim. Koleksiyon güneşin renklerini içinde barındırdığı için görür görmez hepimizin içini bir sıcaklık kaplıyor. Bu koleksiyondan bir kaç parçayı gardırobunuza dahil edin ve görün bakalım en sıcak kanlı kimmiş.   No Tommy,  then cry   :)


 
 
 

Mango

2016 baharı için mangonun koleksiyonunu biraz inceleyince maskülen kıyafetler ve bohemin hala etkisini yoğun bir şekilde sürdürdüğü görülüyor. Mango bir kaç sezondur bohem ve maskülen kıyafetleri ile gardırobumuzda yerini sağlamlaştırmıştı. over-size kıyafetleri pek sevmeyen 45 kiloluk benim bile bir kaç mango blazer çeketim mevcut. Desenli elbiselerin yanı sıra klasik kıyafetler ve feminen, vücudu saran parçalara da mağazalarda ulaşmak mümkün. 

 

 
 



2016 bahar trendleri kendini göstermeye başladı, bizler de sezon da neleri kullanıp neleri kullanmayacağımıza kendimiz karar vereceğiz. Çünkü bahar da hem maskülen, hem feminen, hem bohem hem de şık olunabilir. İster siyah, beyaz ve gece mavisi gibi renkleri isterseniz de kırmızı, turuncu, sarı, altın rengi, bronz, şeker pembesi, uçuk maviler gibi içimizi ısıtan renkleri tercih edebilirsiniz. Sezon kendine yakışanı dilediğin gibi giyme sezonu. Unutmadan önümüz Mart bu yazıdan sonra sakın kimse kışlıkları rafa kaldırmasın :)
#TeamPeri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder