19 Şubat 2016 Cuma

Hafta sonu ne giymeli

Sizde benim gibi Çarşamba'dan hafta sonunu getirenlerden misimiz? O halde kulübe hoş geldiniz. 


Hafta sonu hepimizde bir özgürlük hissi uyandırır. İstediğimiz kadar tembellik yapma özgürlüğü, yataktan çıkmama özgürlüğü, spor yapma özgürlüğü, dostlarla uzun sohbet özgürlüğü, sabahlama özgürlüğü, sevgiliyle geçirilen sınırsız zaman özgürlüğü.. liste bu şekilde devam edip giderken buna bir de ne istersem onu giyerim özgürlüğünü ekleyebiliriz. İş hayatında şartlar bizi her zaman giyim konusunda özgür kılmaz, bir mutfak şefi ya da opera sanatçısı olabilirsiniz, rahat bir ofiste ya da yine kendimden örnek vereceğim bazı zamanlarda şantiye de çalışabilirsiniz, bu da bizi kısıtlayan durumlardan bir kaçıdır. Durum netlik kazandığına göre o çok sevilen hafta sonunu nasıl şık, rahat ve kendine özgün geçirebileceğimize dair bir kaç fikri sizlerle paylaşayım.

Dilediğin kadar spor

Tüm bir haftayı klasikler ya da topuklular üzerinde geçirdiniz, şöyle bir silkelenip kendiniz veya sevdiklerinizle geçireceğiniz bir hafta sonu hayali içindesiniz. Böyle bir hafta sonu planında aklıma ilk sneakerlar geliyor. Ben tona ton kavramını çok seviyorum özellikle çorap-topuklu, tayt-pabuç kombinlerimde sıklıkla kullandığım ve çok nadir değiştirdiğim bir durumdur. Hem bacak boyumu daha uzun göstermek hem de kavramsal bir karmaşa yaratmamak için gündüz zamanlarında bu tarzı tercih ediyorum. Spor kombinlerde de size tavsiyem tona ton kodlarını kullanmanız. Tayt ve yelekler ile şıklığınıza şıklık katabilir, 80'lerdeki gibi parlak ve floresan renklerle etrafa ışık saçabilirsiniz. Sportif bir şıklık için kaliteli ve rengarenk aksesuarlar kullanarak şıklığınızı tamamlayın.

Goal -Tiffany & Co
Goal -Tiffany & Co

spor, life style

Şehirli kadın elegan tavrından ödün vermez

Cool ve şehirli, elegan kadının kodu olmuştur daima. O her zaman her yerde farklı tarzı, gösterişli duruşu ve çekiciliği ile iddialı olmuştur. İyice aydınlatılmış hafif bir makyaja, ince bir altın dokunuş ile dağınık taranmış doğal saçlarıyla bu kadın, tasarımcılara çoğu zaman ilham kaynağı olmuştur. Skinny pantolon ve topuklular ya da bir kaç sezondur zirvede yerini sağlamlaştıran İspanyol paça denim pantolonları natürel renklerle kombinleyebilir, nubuk ceket ve üzerine aynı renk şal, trençkot ya da kısa ceketlerle tamamlayabilirsiniz. Yükselen yıldız tulumlara da fırsat vermeyi unutmayın. Aksesuarlarda da abartıdan uzaklaşmak, topuk boylarını çok kısa tutmak sizi elegan tarzın öncülerinden biri  yapacaktır.

Cool ve şehirli, elegan kadın

Özel birisi ile özel bir hafta sonu

Herkes birlikte olduğu insanla geçirdiği zamanlara daha bir özenir. Saçından makyajına, kıyafetine aksesuarlarına kadar ince bir çalışma içine girer. İster alış verişe çıksın, ister arkadaş toplantılarına katılsın, isterse de baş başa geçirilecek özel zamanlar olsun. Özel kızlar her  anı birlikte olduğu insanla özel geçirir. Eğer birlikte olduğunuz insan ile alışverişe çıkıyor, yeni bir yerleri keşfetmek için yolculuğa çıkıyor ya da şehirde keyifli bir aktivite düşünüyorsanız, skinny jean ve deri pantolonlar imdadınıza yetişmekle kalmıyor, herkesin başını döndürmenizi sağlıyor. Hem cool hem de rahat bir şıklık içine girmek elde değil. Uygun bir bluz, truvakar kol ceket, bot ya da stiletto tarzı ayakkabılar ile kombinlediğiniz tarzınıza, şık büyük kolye ve bilekliklerle ince bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Bu tarz kıyafetlere omuz çantaları ve güneş gözlüğü ya da şapkaları çok yakıştırıyorum. Hafta sonu ve yanınızda dünyanın en mükemmel, en yakışıklı eşi var, ona kendini ayrıcalıklı hissettirmek sizin elinizde. Peki özel ve baş başa geçirilecek romantik anlar için neler yapabiliriz. Öncelikle hafta sonu olduğunu unutmayalım, payetli elbise ve eteklerimiz ile ağır makyajımızı şimdilik partilere ya da yakın dostların, akrabaların özel günlerine saklayalım. Kurtarıcımız elbiseleri yerinden çıkartın bakalım elimizde neler var. Elbise seçimi konusunda sizleri serbest bırakıyorum, sonuçta her bedenin kendine özgü özellikleri var. Benim tercihim, kabarık etekli, bisiklet yaka elbiselerden yana olur kesin, bu tarzı çok seviyorum. Hem flörtöz bir hava katıyor hem de sevimli, masum bir havası var. Eminim birlikte olduğunuz insan da benimle aynı şeyi düşünüyordur; sevimli ve seksi kızı ben kaptım. Bu tarz elbiselerin yumuşak desenli ama renkli olanları bana hep şık ve asil gelmiştir. Kısa topuklular ve derli toplu saçlar, hafif makyaj ile güzelliğinize güzellik katın ve beyleri haksız çıkartmayın. Unutmayın yanınızda dünyanın en mükemmel, en yakışıklı ve en şanlı erkeği var.

bebe hafta sonu şıklığı

bebe elbise hafta sonu şıklığı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder