26 Şubat 2016 Cuma

Bahar Tarzınızı Güncellemenin Tam Vakti

Şimdi Ne giyeceğim

Bahara adım atmanın en iyi yolu, bir terzi gibi detaylara dikkat etmektir. Şimdi şehirli kızların sezon öncesi denemesi gereken 10 tarzı görelim.

Kaldırımları arşınlamanın vakti

Motorcu kız olmaya hazır olun. Louis Vuitton ve Fendi sayesinde bu küçük platformlu sandaletler ile yazın tarzınızdan söz ettirmenin tam sırası. 
  
 

Bomber Ceket ve Yamalar 


David Beckham' ın H&M reklamlarıyla yeterince dibimizi düşürmesi yetmedi şimdi tüm sezon bomber ceketler hit olmuş durumda. Bomber ceketleri nasıl giymeli; Üniversite tarzı olarak da bilinen yamalar, rozetler ve iğne çeşitleri ile özelleştirilen bomber ceketleri sezonda kaçırmayın derim.  Eğer kendiniz bir şeyler yamalayamıyor ve iğne iplikle aranız iyi değilse de  mağazalarda harika çeşit çeşit yamalar ve rozetler bulunuyor. bir kaç tanesinden edinip yamalamaktan çekinmeyin.



Ayak bileklerini süsleyin

Sezonda ayak bilekleri ilgi odağı olmayı  hak ediyor. Miu Miu şerit bağları ile modelin ayak bileklerini süslüyor. T-bar kalın zincir bilekliklere bir de ayak bileklerinizde şans vermeye ne dersiniz.  

 

Omuzlara Özgürlük..


2016 ilkbahar/yaz moda haftalarının tamamında omuzları açık parçalar sergilendi. Tüm modacıların ortak kararı olsa gerek ki bizim de sezon alış verişinde bir kaç tane edinmemiz gereken parçalar arasında. Elbiselerden, bluzlara hatta sweatshirtlere kadar bir çok tarzda kullanılan omzu açık parçalar, sezon trendleri arasında başı çekiyor. Yakın zaman da unutmayacağımız trendler arsında olan bu trendi şimdi yakalayın ve tüm yıl kullanmaya devam edin. 


Geceliklere Yer açın

Annelerinizi ve anneannelerinizi hemen arayın sezonunda alış veriş listemizde olmazsa olmazlar arasında partilerin yeni gözdesi saten, dantelli elbiseler yer alıyor. Büyük beden blazer ceketlerle kombinlenebilen saten elbiseler neredeyse bütün vitrinleri süslüyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder