16 Şubat 2016 Salı

ilkbahar sokak modası

Herkese merhaba, hepimiz havanın 21' ve güneşli güzelliğinde kaybolmuş durumdayız. Bu mükemmel bol güneşli ılık şubat gününü harika bir hale getirmek elimizde 

Biz bayanlar kış da gelse, kar 2 m dahi olsa yazlık ve baharlık kıyafetlerimizi kaldırmayız. Gece gezmeleri ne güne duruyor 😊 o halde siz de bu günü ince trikolarınızın altına geçirdiğiniz kabarık ya da kloş etek ve vanilya ya da krem rengi ince çoraplarınızla kombinlediğiniz kıyafetinizle doyasıya yaşayabilirsiniz. Herkese bu ılık şubat gününde açık havada güneşin keyfini çıkartarak içeceği  bir kahve veya çay ile muhteşem bir gün geçirmesini tavsiye ediyorum. Siz bu bloğu okuyup içeceğinizi yudumlarken ben de sizler için boş durmayıp sezonu değerlendirmeye devam edeyim. haydi kolları sıvayıp 2016 ilkbahar sokak modasına bir göz atalım.

vanilya rengi çorap kabarık etek kombini


Herkese iyi haber jean pantolonlarımızdan vazgeçmiyoruz. İster boyfriend, ister dap daracık skinnylerimiz isterseniz de yırtık jeanlerinizle hem gündüz hem de şık aksesuarlarla geceye devam edebiliriz. Jean pantolonlarınızı topuklular, ince bir bluz ve over size örgü herka ya da blazer ceketlerle kombinleyebilir isterseniz boyfriend jeanleri de dar, kısa deri ya da nubuk biker ceketlerle tamamlayabilirsiniz. Hangi tarzın size nasıl yakıştığını sizden iyi kimse bilemez ama modanın da gerisinde kalmamak ve her zaman fark yaratmak lazım.

2016-İlkbahar-Yaz-Paris-Sokak-Moda-Haftası

Bol pantolonlar, derin sırt dekoltesi, ayak bileğinde biten çizgili pantolonlar ve çok sevmesem de büyük volanlı kollar. Bu sezon herkesin gardırobunda kendine yer arıyor. Bilekte biten pantolonlarınızı beyaz sneakersla tamamlamayı unutmayın. Ayakkabılara değinmişken renk bloğu ayakkabılar da sezonda fazlaca kendine yer edindi.

Bol pantolonlar, derin sırt dekoltesi, ayak bileğinde biten çizgili pantolonlar ve çok sevmesem de büyük volanlı kollar. Bu sezon herkesin gardırobunda kendine yer arıyor. Bilekte biten pantolonlarınızı beyaz sneakersla tamamlamayı unutmayın. Ayakkabılara değinmişken renk bloğu ayakkabılar da sezonda fazlaca kendine yer edindi. Yüksek boyunlu şifon bluzlar, hacimli etekler ve pilili miniler de baharda giymekten keyif alacağımız parçalar arasında. Maskülen ve bohemin yine sezona büyük harflerle adını yazdırdığını söylemiştim, şimdi sıra eskilerle yenileri birbirine herkesten daha iyi kombinlemekte. Yüksek belli, bilekte biten, bol kumaş pantolonunuzu beyaz Adidas sneakerslarınız ve üzerinde kemik rengi, yüksek boyunlu şifon bir bluzla tamamladığınızı bir düşünün. İşte hem maskülenliğin dik duruşu hem de feminenliğin inceliği ancak bu kadar birbirine yakışırdı. Klasik kıyafetlerin altına spor ayakkabı giymeye ya da klasik kıyafetlerin file çorap, yüksek topuklu, kalem etek üzerine t-shirt ve örme kazak ile kombinlemeye bayılıyorum. Sormayın kızlar file çoraplarımın sayısını ben bile bilmiyorum ;)

2016-İlkbahar-Yaz-Paris-Sokak-Moda-Haftası2

2016-İlkbahar-Yaz-Paris-Sokak-Moda-Haftası


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder