5 Eylül 2016 Pazartesi

Topshop Sonbahar Koleksiyonu


Topshop sezonu lüks kaliteli kumaşlar, sade ama iddialı kesimler ve 80lerin twistlerinin ışığında sloganı ile açtı. Koleksiyonda lila renginin kullanımı ve 80lerin ışıltılı renklerinin cazibesi bizi bizden aldı. Asimetrik kesimler, over size ceket, pantolon ve tulumlar ile fırfırlar, volan detaylar yine vitrinleri süsleyecek gibi.

Lila rengini çok özlemiştik değil mi? Topshop yeni lüks ipek jorjert kumaş, kolları bilekten volanlı, geniş kat kat yakalı bluzu ile kalpleri fethedeceğe benziyor. Sadece bluzda değil blok renk kazak ve gömleklerde de lilayı tercih etmiş. V yaka kazak ve ipek jorjet bluz rüyalarıma girecek gibi.
 
Şifon (transparan) detayları her zaman sevmişimdir. Hem biraz seksilik hem de detayda kullanıldığı zaman muziplik hissi verir. Topshop koleksiyonda şeffaflığa bol bol yer vermiş. Over size ceketlerin içine giydiğiniz bluzunuzu hem ofis ortamında rahatlıkla kullanabilir hem de tarzınızla ne kadar cesur ve farklı olduğunuzu gösterebilirseniz. İşten sonra dostlarla küçük bir dedikodu kaçamağı için de eve dönüp üzerinizi değiştirmenize gere bile yok. İrice bir kolye, sallantılı küpeler, topuklar ve son dokunuş kırmızı ruj… Kimse gözünü sizden alamayacak, yarın whatsapp konuşmasının dedikodu kaynağı da sizsiniz söylemedi demeyin.

Sadece lila değil, kırmızı âşıkları da buraya. Etekten, bluza, kazak ve pantolon kadar birçok parçada kırmızı kullanmışlar. Açıkçası fırfırlı dantel bluz ve asimetrik önden bağlı eteğe bayıldım. Pantolon da sezonun son moda modellerinden. Must have 

http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/TS25T36KTNG_Zoom_F_1.jpg



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder