6 Eylül 2016 Salı

Sonbahar Koleksiyonu Topshop ile Devam

En sevdiklerimden altın rengi. Bluzunu anlatırken Topshop 80lerin cazibesindeki altın prensens bluzu diye tarif etmiş. Gerçekten de sade kesimi çift kat dik yakası, hafif geniş kesimi ve muhteşem rengi ile hepimizin beğenisini kazandı. Hafif bilekten genişleyen kolları çok severim sanki biraz asilik yapar gibi hissetirir. 1800lerin Victorian dönemlerinde erkek gömlek ve bluzlarında sıklıkla kullanılırdı. Penny Dreadful dizisinde Dorian Gray karakteri ve ünlü oyun Assassins Creed’in en sevilen suikastçılarından İtalyan yakışıklısı Ezio Auditore da Firenze’ nin giysilerinde dikkat çeken bir detaydır.

  
  

Mevsim sonbahar bile olsa bizim ruhumuz hep ilkbahar hep yaz. Topshop ilkbahar renklerini sonbahara o kadar güzel taşımış ki hangisini alacağımıza şaşırıp bütün reyonları eve taşıyacağız gibi.
  
  

  
Uzun zamandır vitrinlerden uzak kalan blok renkler bu sezon Topshopın koleksiyonunda kendine güzel ve büyük bir yer edinmiş. Gri siyah blok renk, ince askılı elbiseyi birçok kızın giymek için sabırsızlanacağını düşünüyorum. 

  
  

Hepinizin çok sevdiğini düşündüğüm modası hiç geçmeyen puf montlara da yine koleksiyonda yer verilmiş. Klasik kesimi, iri enine puflar ve denizci lacivertini bir araya çok güzel getirmişler. Sıcacık montlarınız içinde, deniz kenarında ya da ormanlık alanlarda küçük doğa yürüyüşleri yapabilir, bir hayvan barınağını rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz.
   
  
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder