31 Ağustos 2015 Pazartesi

2015 2016 Sonbahar Kış Çanta Modası

Stil sahibi her moda severin bildiği gibi çanta ayakkabı uyumu artık demode oldu. Şehirli kızların bu sezon trendi kıyafetle uyumlu çantalar. Pantolon, etek ve uzun trençkotlarla aynı renk çantalar tasarımcıların defilelerinde boy göstermeye başladı.


Geçtiğimiz sonbahardan bu yana yükselişini sürdüren bel çantaları, sezonun en önemli trendleri arasında. Toplantıdan toplantıya koşturan şehirli kadın için çanta taşımamak fazla lüks. Vazgeçilmez makyaj malzemelerimiz ve elimizden düşmeyen akıllı telefonları taşıyabileceğimiz bu küçük ve kullanışlı çanta sanki yeni bir dünyanın kapısını açıyor. Bu sezon bel çantalarını göz ardı etmeyin derim.

Sezonun bir diğer dikkat çeken parçası kumaştan tasarlanan çantalar ile püsküllü ve süet çantalar. Deri ceket ve montlardan, yelekler, bluzlar hatta elbiselere kadar bir çok parça üzerinde hakimiyetini kuran püskül, çantalar üzerinde de yerini aldı. Hayvan desenleri, kutu çantalar, kürk çantalar ile biz bayanların vazgeçilmezi zincirli omuz çantalarını sezonda kombinlerinizden eksik etmeyin. 2015-2016 Sonbahar/Kış çanta modelleri ile kendinize has güçlü çizginizi taçlandırın.

2015, 2016, sonbahar, kış, çanta, trend, aksesuar, moda, chanel, kumaş çanta, miu miu, tods
2015, 2016, sonbahar, kış, çanta, trend, aksesuar, moda, chanel, miu miu, tods, channel

2015, 2016, sonbahar, kış, çanta, trend, aksesuar, moda, chanel, püsküllü çanta, süet
2015, 2016, sonbahar, kış, çanta, trend, aksesuar, moda, chanel, püsküllü çanta

2015, 2016, sonbahar, kış, çanta, trend, aksesuar, moda, chanel, zincirli omuz çantaı
2015-2016-sonbahar-kis-canta-trend-aksesuar-moda-chanel

28 Ağustos 2015 Cuma

2015-2016 Sonbahar Kış ayakkabı modası

Sezona göz atmaya başlamışken her kadının vazgeçilmezi olan ayakkabıları bir kenara bırakamazdık.


Kalın topuklara merhaba. Kış aylarının vazgeçilmezi botların topukları artık kalınlaştı. 90ların vazgeçilmez kalın topukları son 2 yıldır bizlere göz kırparken bu sezon cesur ve iddialı bir dönüş yapıyor. Modayı yakından takip eden her bayanın gardırobunda hemen yer açması gereken botlar hem klasik duruşu hem de renkli ve kadife dokusu ile yaratıcı stiller yaratmak için kendini moda severlerin yaratıcılığına bırakıyor. 

Kalın Topuk


Ben de buradayım. Dişiliği en çok öne çıkartan parçaların başında diz üstü çizmeler gelir. Her birimizin ayakkabılığında en az bir kaç çift olan dizüstü çizmeler bu sezon daha renkli ve eğlenceli.

çizme, dizüstü çizme
Dizüstü Çizme


Yüksek topuk ve ağır tasarımlı ayakkabılar bu sezonda yerini korumaya devam ediyor. hemen her parça ile iyi bir kombin oluşturan takoz tabanlar hem ofis hem günlük hem de gece kıyafetlerle şıklığınıza eğlenceli bir yorum getirmek için iddialı bir meydan okuma şansı yaratıyor.




27 Ağustos 2015 Perşembe

2015 2016 Sonbahar Kış Modası

2015 2016 Sonbahar Kış Modası İddia İle Geliyor

Biraz fazla iddialıyım diyenlerin sezonu. 

Bütün bir yılı çiçek coşturanların büyüsü ile yaşadık. Şimdi aynı çiçekleri yaprakların döküldüğü sonbahar kış sezonuna taşıma vakti. Canlı renklerin cıvıltısından ziyade, sonbahardan kış ayına geçerken tasarımcılar, doğanın muhteşem renk paletini, doğal toprak tonları ve pastel renkler içinde ince bir işçilikle hazırlıyor. Sonbahar çiçek çılgınlığına hazırlıklı olanların stillerine eğlence katmak kendi ellerinde. Bin bir çeşit çiçeğin birleşimden farklı konseptleri yaratan desenler modayı podyumlardan sokağa taşıyacak. 

desen, çiçekli, pantolon, çiçek modası
Desenli Pantolon

desen, çiçekli, pantolon, çiçekli elbise, desenli elbise
Çiçek Deseni

2015-2016 Sonbahar Kış Renkleri

Natürel tonlar bu sezona imzasını atmaya geliyor.


Sonbaharın rengi devetüyü
Sonbahar denilince akla daima sarı tonlarını gelir. Toprak tonları ile harmanlanmış, natürel renklerin iddiasız ve yalın hallerini de  dikkate almamız gerekir. Hayal edebileceğiniz bütün sarı tonlarını düşünün ve bu tonları doğanın sonsuz renk paleti ile birleştirip gündüzden geceye uzanan, ofisten arkadaşlara iş çıkışı buluşmalara kadar günü tüm anlarında kullanabileceğiniz stiller oluşturun. Sarının solgun tarafları soğuk renklerle harmanlama fikri, stilinizle fark yaratmakla kalmayacak, ince zevkinizi de net bir şekilde ortaya çıkartacaktır. Sezona damganızı vurmak sizin elinizde
moda, sezon, stil , ofis
2015 - 2016 Sonbahar Kış